BALANS I VARDAGSKAMPEN. 
TO KEEP BALANCE YOU HAVE TO KEEP MOVING FORWARD

TESTING & COMMISSIONING WARRANTY

RETROFIT OMBYGGNATIONER

UTBILDNING PROJEKTLEDNING

ENGINEERING HELHETSLÖSNINGAR

CERTIFIERAT UNDERHÅLL SYSTEMINSTALLATIONER

SYSTEMUTVECKLING PRODUKTUTVECKLING

JOBBA
HOS
OSS

Vi söker ständigt nya medarbetare till både tåg- och elkraftbranschen

Gillar du dessutom något av detta så kommer vi gilla dig: sport och lagspel, färg och formgivning, musik eller  skådespeleri, instruera eller utbilda andra, programmera system och appar?

Förutom våra tekniska uppdrag hjälps vi åt med projekt som både förgyller tillvaron för oss själva samt utvecklar den bransch vi är verksamma inom.
Vi producerar e-kurser och interaktiva produkter, utvecklar digitala verktyg för branschen, vi har ett fotbollslag i korpen, vi åker skidor, har en egen klädkollektion och utbildar bland annat på Yrkeshögskolor.

Goda tekniska utvecklingsmöjligheter finns och du jobbar nära dina kollegor med driftsättning av fordonsleveranser, installation av system eller ombyggnationer där du ofta är involverad i hela kedjan från testning till garanti. Stora krav ställs på egna drivkrafter, flexibilitet, ansvar, laganda och integritet.

Skicka gärna in din intresseanmälan till jobba@twindej.se och presentera dig för oss. Vi uppdaterar löpande våra nya uppdrag och tjänster. Tack för visat intresse!