VI HAR LÄRT OSS ATT VÅGA 
VINNA RELATIONEN LÅNGSIKTIGT ISTÄLLET

GAME OF MYKONOS

FÖRVÄNTAN
VÄNTAN
LEVERANS

Så blev den av tillslut, resan som bokades innan pandemin…

Hur sammanfattar vi?
Det var #workhardplayhard i dess bästa form, en nice balansgång mellan uppdrag och upplevelser. Ett gäng vinnarskallar är vi och det är vad som krävs för att göra det vi gör i vårt uppdrag på marknaden 

Diverse klurigheter, teamplay och både boll och ballongsinne krävdes (över 500 stycken faktiskt) i ”gladiatorspelen…” 🎈

Tre arbetsdagar. Tre intensiva och luriga uppdrag i både tidspress och omfattning …

Däremellan tog vi över en beachclub i Paraga som bara vi kan göra och hann underhålla de livliga barerna i Little Venice, Mykonos Town (med en av oss i DJ-båset) och bjöd på allt från ABBA och Avicii till Svenska Nationalsången i en strålande solnedgång.

Återigen säkrade alltså Lennart Lennartsson och Norsborgteamet en RaceBoard-vinst. Hatten av. Flaggan i topp.

Alla lag redovisade sina takes och slutsatser och att som företagsledning få ta del av insikter från 42 medarbetare som dessutom representerar samtliga kompetenser och funktioner inom företaget är guld värt, så är även att mötas i denna kreativa miljö och tillsammans lägga tid och laserfokus på värdeskapande för framtiden 🏆

Stort tack till alla medarbetare som på olika sätt kämpat hårt dessa dagar!

#thecompletevaluecollection
#chooseyourbattles
#workhardplayhard
#okbutfirstcoffee
#lessbarkmorebite
#wildandcrazy
#nopressurenodiamonds

twindej experience

TRAIN
AND RAIL
2023

Vi bjöd till branschgemenskap i vår monter.

Inspiration och samtal kring gemensamma lösningar på gemensamma problem…

🎓Kompetensförsörjning till exempel…
🎓Konsultföretagens ansvar ett annat…

Vi är oerhört glada för en förträfflig första Stockholmsbaserad mässa, 
hatten av för SWEDTRAIN och Train & Rail!

#okbutfirstcoffee 

INVIGT OCH KLART

GARAGEFEST
BIG
STYLE

Vår nya verkstad har nu invigts med buller och bång! Lite vad som kan förväntas på en vintrig garagefest.
Stort tack till bästa grillmästare @matochvinbymicke 

Ett tillhåll för praktisk kursverksamhet, bygg och rigg för våra kommande event, teknikverkstad, lagerlokal, filmstudio, och äntligen en föreläsningssal där hela ligan kan samlas för arbetsplatsträffar och så självklart fest- och klubblokal…

Foto: Lola Kandell

#nopressurenodiamonds

norge

NORGE
TUR OCH
RETUR

Vi skickade ett team till norska marknaden ett par dagar. Spännande att i pandemins spår få starta igång vilande projekt utanför rikets gränser.

#futureisbright

TrainManager

VI SES PÅ
TRAIN & RAIL
25-27 APRIL

Då delar vi vår digitaliseringsresa och bygget av ett MTO-centrerat kompetenshanteringsystem (LMS/CMS) där aspekter som psykologi, organisation, ledarskap, säkerhetskultur, arbetsmiljö, säkerhetsledning och självklart tågtekniken vävts in. Hur kombinationen av människa och maskin kan skapa en värdekedja för att möta branschens krav på kompetens och marknadens behov av kompetensförsörjning. Möt bland annat designteamet bakom RaceBoard Awards & TrainManager utbildningsnätverk.

TrainManager – system & beteendevetenskap för kompetensförsörjning.

BOOSTADE

BIG
IS
BEAUTIFUL

Det har varit ett stort år på många sätt. Framför allt har vårt lag vuxit till en klubb. En klubb med många härliga lag och 120 medspelare!

Enligt vår nya tradition går vår sommarfest av stapeln i november och vi kan inte säga annat än att det blev en härlig sommarkväll! Tack!

Foto: Lola Kandell

#workhardplayhard

TWINDEJ AUSTRALIA

FRAMTIDSSPANING
PÅ INNOTRANS
I BERLIN

Så ett par efterlängtade dagar av framtidsspaning, nätverkande och branschgemenskap på Innotrans i Berlin.
Vi fortsätter vårt arbete för branschens kompetensförsörjning i en föränderlig värld mot grön teknik och långsiktigt hållbara transportsystem.
Vi tackar för trevliga tillställningar och event arrangerade av Swedtrain / Sverige samt Australasian Railway Associaion / Martinus Rail.

#futureisbright

app

SÅ ÄNTLIGEN
FICK VI TRYCKA
PÅ KNAPPEN

…för release av www.trainmanager.se i AppStore

Vår digitaliseringsresa inleddes för några år sen och har resulterat i ett ekosystem för kompetens (både LMS och CMS) och som kronan på verket får vi nu äntligen släppa TrainManagerApp.

Denna resa skulle vi inte gjort utan vår tech partner in crime Acecom och deras vetgiriga, allestädes positiva och hängivna systemutvecklare.

Inte heller hade detta blivit möjligt utan vårt egna vilda och galna team som stått för idé, koncept, design, framdrift och värdeskapande.

#wildandcrazy

BOOSTADE

SÄLEN -
ETT VINNANDE
KONCEPT

Så fick vi äntligen åka på vår efterlängtade resa till Sälen. Vi kunde inte ha begärt så mycket mer. Fantastiskt väder, snöklädda backar, god mat och dryck. Men framförallt ett gäng medarbetare med flaggan i topp och en otrolig laganda och kämpaglöd. 
Med energiförråden påfyllda kör vi på mot nya uppdrag.

#workhardplayhard

TACKSAMMA

VILKEN
FANTASTISK
GALA

Vilken fantastisk gala Västerås näringsliv ställde till med torsdagen 17 mars.

Tacksamma över att vara nominerade till Årets Företagare för ”vårt ledarskap och kreativa bedrifter för kompetensförsörjningen på den lokala marknaden genom teknisk kompetens, utbildningsprodukter- och system” var vi glada och inspirerade att få hylla vinnarduon bakom Prison Island. Ett gäng hjärtliga och kreativa virtuoser med en fantastisk story med både djupa dalar och höga höjder vilket vi mycket väl kan relatera till. Lycka till med er framgång samt att sätta Västerås på kartan!

nominering

VI ÄR SÅ
OTROLIGT
STOLTA

Vi andas och lever ”Ok, but first coffee” och är övertygade om att snacket där vid bryggaren ger energi, lärdomar, idéer och kreativiteten kan flöda. Hand i hand med hårt arbete och kämpaglöd för att skapa ny arbetskraft till tågbranschen är vi stolta och glada över att vara nominerade till Årets Företagare 2021.

SOMMARFESTEN

BACK TO
THE
FUTURE

Sommarfesten firades två år sent men innan samhället återgick till ännu en ny rond mot COVID-19. 

Här kommer vimmelbilder från en härlig kväll med temat #Future is bright.

Foto: Lola Kandell

EXPERIENCE LEARNING

BEHIND
THE
SCENES

I mörkaste grottor, i -20 grader har vi skrattat, gråtit och kämpat. Men det var värt varje minut. 

Nu släpper vi årets spelupplevelse. Vi vågar lova att vår utbildning i kemiska arbetsmiljörisker, CHEMIS, kommer att dröja sig kvar i ditt minne. Länge.  Du vill inte missa denna.

EXPERIENCE LEARNING

LÖDNING
HANDS
ON

”If it smells like chicken you´re holding it wrong”. Vi ger våra kursdeltagare de bästa förutsättningarna till att fylla på i sina kunskapsdepåer. Lödning är ett gediget hantverk som kräver sin man eller kvinna.

MANAGEMENT

ABB X2
UPGRADE
TRAINING

Tack ABB AB för förtroendet och SJ AB för samarbetet och tack till våra resurser som deltagit. Vi fick uppgiften att leda och leverera hela utbildningsprogrammet för ABB X2 Upgrade under perioden 2016-2021.

SJX2000 är på många sätt ett fascinerande fordon med historia och har varit en spännande, utmanande och utvecklande resa. Vår insats innebar först och främst att leverera instruktörskurser och utbildningsdokumentation för de 21 uppgraderade fordonsystemen. Därtill har vi levererat kompetensstyrning till projektet och implementerat TrainManager som stödsystem och microlearning sk eQuests för projektets behov av säkerhetskompetens.

TOTAL SOLUTION

CAF TWINDEJ
2015 - 2021
NYA SPÅRVAGNAR

Sedan 2015 har vi varit CAF´s partner i Sverige och haft mellan 20-30 personer engagerande i test- och garantifaser av nya spårvagnar främst i Stockholm men även Lund.

En spännande och utvecklande tid både för företaget och för enskilda medarbetare. Vi är glada att ha fått dela denna utmaning tillsammans med CAF. Under 2019 förvärvade CAF underhållsföretaget Euromaint Rail och vi överlämnande stafettpinnen för spårvagnsprojekten under hösten 2021. Vi ser fram emot nya samarbeten med Euromaint, a CAF Group Company.

twindej experience

FÖRVÄNTAN
VÄNTAN
LEVERANS

Så blev den av tillslut, resan som bokades innan pandemin…✈️

Hur sammanfattar vi?
Det var #workhardplayhard i dess bästa form, en nice balansgång mellan uppdrag och upplevelser ⚖️

Ett gäng vinnarskallar är vi och det är vad som krävs för att göra det vi gör i vårt uppdrag på marknaden 🌪️

Diverse klurigheter, teamplay och både boll och ballongsinne krävdes (över 500 stycken faktiskt) i ”gladiatorspelen…” 🎈

Tre arbetsdagar. Tre intensiva och luriga uppdrag i både tidspress och omfattning ⏳

Däremellan tog vi över en beachclub i Paraga som bara vi kan göra och hann underhålla de livliga barerna i Little Venice, Mykonos Town (med en av oss i DJ-båset) och bjöd på allt från ABBA och Avicii till Svenska Nationalsången i en strålande solnedgång ☀️🥂

Återigen säkrade alltså Lennart Lennartsson och Norsborgteamet en RaceBoard-vinst. Hatten av. Flaggan i topp 🏁

Alla lag redovisade sina takes och slutsatser och att som företagsledning få ta del av insikter från 4️⃣2️⃣ medarbetare som dessutom representerar samtliga kompetenser och funktioner inom företaget är guld värt, så är även att mötas i denna kreativa miljö och tillsammans lägga tid och laserfokus på värdeskapande för framtiden 🏆

Stort tack till alla medarbetare som på olika sätt kämpat hårt dessa dagar!

twindej experience

TRAIN
AND RAIL
2023

Vi bjöd till branschgemenskap i vår monter.

Inspiration och samtal kring gemensamma lösningar på gemensamma problem…

🎓Kompetensförsörjning till exempel…
🎓Konsultföretagens ansvar ett annat…

Vi är oerhört glada för en förträfflig första Stockholmsbaserad mässa, 
hatten av för SWEDTRAIN och Train & Rail!

#okbutfirstcoffee 

INVIGT OCH KLART

GARAGEFEST
BIG
STYLE

Vår nya verkstad har nu invigts med buller och bång! Lite vad som kan förväntas på en vintrig garagefest.
Stort tack till bästa grillmästare @matochvinbymicke 

Ett tillhåll för praktisk kursverksamhet, bygg och rigg för våra kommande event, teknikverkstad, lagerlokal, filmstudio, och äntligen en föreläsningssal där hela ligan kan samlas för arbetsplatsträffar och så självklart fest- och klubblokal…

Foto: Lola Kandell

#nopressurenodiamonds

norge

NORGE
TUR OCH
RETUR

Vi skickade ett team till norska marknaden ett par dagar. Spännande att i pandemins spår få starta igång vilande projekt utanför rikets gränser.

#futureisbright

TrainManager

VI SES PÅ
TRAIN & RAIL
25-27 APRIL

Då delar vi vår digitaliseringsresa och bygget av ett MTO-centrerat kompetenshanteringsystem (LMS/CMS) där aspekter som psykologi, organisation, ledarskap, säkerhetskultur, arbetsmiljö, säkerhetsledning och självklart tågtekniken vävts in. Hur kombinationen av människa och maskin kan skapa en värdekedja för att möta branschens krav på kompetens och marknadens behov av kompetensförsörjning. Möt bland annat designteamet bakom RaceBoard Awards & TrainManager utbildningsnätverk.

TrainManager – system & beteendevetenskap för kompetensförsörjning.

BOOSTADE

BIG
IS
BEAUTIFUL

Det har varit ett stort år på många sätt. Framför allt har vårt lag vuxit till en klubb. En klubb med många härliga lag och 120 medspelare!

Enligt vår nya tradition går vår sommarfest av stapeln i november och vi kan inte säga annat än att det blev en härlig sommarkväll! Tack!

Foto: Lola Kandell

#workhardplayhard

TWINDEJ AUSTRALIA

FRAMTIDSSPANING
PÅ INNOTRANS
I BERLIN

Så ett par efterlängtade dagar av framtidsspaning, nätverkande och branschgemenskap på Innotrans i Berlin.
Vi fortsätter vårt arbete för branschens kompetensförsörjning i en föränderlig värld mot grön teknik och långsiktigt hållbara transportsystem.
Vi tackar för trevliga tillställningar och event arrangerade av Swedtrain / Sverige samt Australasian Railway Associaion / Martinus Rail.

#futureisbright

app

SÅ ÄNTLIGEN
FICK VI TRYCKA
PÅ KNAPPEN

…för release av www.trainmanager.se i AppStore

Vår digitaliseringsresa inleddes för några år sen och har resulterat i ett ekosystem för kompetens (både LMS och CMS) och som kronan på verket får vi nu äntligen släppa TrainManagerApp.

Denna resa skulle vi inte gjort utan vår tech partner in crime Acecom och deras vetgiriga, allestädes positiva och hängivna systemutvecklare.

Inte heller hade detta blivit möjligt utan vårt egna vilda och galna team som stått för idé, koncept, design, framdrift och värdeskapande.

#wildandcrazy

BOOSTADE

SÄLEN -
ETT VINNANDE
KONCEPT

Så fick vi äntligen åka på vår efterlängtade resa till Sälen. Vi kunde inte ha begärt så mycket mer. Fantastiskt väder, snöklädda backar, god mat och dryck. Men framförallt ett gäng medarbetare med flaggan i topp och en otrolig laganda och kämpaglöd. 
Med energiförråden påfyllda kör vi på mot nya uppdrag.

#workhardplayhard

TACKSAMMA

VILKEN
FANTASTISK
GALA

Vilken fantastisk gala Västerås näringsliv ställde till med torsdagen 17 mars.

Tacksamma över att vara nominerade till Årets Företagare för ”vårt ledarskap och kreativa bedrifter för kompetensförsörjningen på den lokala marknaden genom teknisk kompetens, utbildningsprodukter- och system” var vi glada och inspirerade att få hylla vinnarduon bakom Prison Island. Ett gäng hjärtliga och kreativa virtuoser med en fantastisk story med både djupa dalar och höga höjder vilket vi mycket väl kan relatera till. Lycka till med er framgång samt att sätta Västerås på kartan!

nominering

VI ÄR SÅ
OTROLIGT
STOLTA

Vi andas och lever ”Ok, but first coffee” och är övertygade om att snacket där vid bryggaren ger energi, lärdomar, idéer och kreativiteten kan flöda. Hand i hand med hårt arbete och kämpaglöd för att skapa ny arbetskraft till tågbranschen är vi stolta och glada över att vara nominerade till Årets Företagare 2021.

SOMMARFESTEN

BACK TO
THE
FUTURE

Sommarfesten firades två år sent men innan samhället återgick till ännu en ny rond mot COVID-19. 

Här kommer vimmelbilder från en härlig kväll med temat #Future is bright.

Foto: Lola Kandell

EXPERIENCE LEARNING

BEHIND
THE
SCENES

I mörkaste grottor, i -20 grader har vi skrattat, gråtit och kämpat. Men det var värt varje minut. 

Nu släpper vi årets spelupplevelse. Vi vågar lova att vår utbildning i kemiska arbetsmiljörisker, CHEMIS, kommer att dröja sig kvar i ditt minne. Länge.  Du vill inte missa denna.

EXPERIENCE LEARNING

LÖDNING
HANDS
ON

”If it smells like chicken you´re holding it wrong”. Vi ger våra kursdeltagare de bästa förutsättningarna till att fylla på i sina kunskapsdepåer. Lödning är ett gediget hantverk som kräver sin man eller kvinna.

MANAGEMENT

ABB X2
UPGRADE
TRAINING

Tack ABB AB för förtroendet och SJ AB för samarbetet och tack till våra resurser som deltagit. Vi fick uppgiften att leda och leverera hela utbildningsprogrammet för ABB X2 Upgrade under perioden 2016-2021.

SJX2000 är på många sätt ett fascinerande fordon med historia och har varit en spännande, utmanande och utvecklande resa. Vår insats innebar först och främst att leverera instruktörskurser och utbildningsdokumentation för de 21 uppgraderade fordonsystemen. Därtill har vi levererat kompetensstyrning till projektet och implementerat TrainManager som stödsystem och microlearning sk eQuests för projektets behov av säkerhetskompetens.

TOTAL SOLUTION

CAF TWINDEJ
2015 - 2021
NYA SPÅRVAGNAR

Sedan 2015 har vi varit CAF´s partner i Sverige och haft mellan 20-30 personer engagerande i test- och garantifaser av nya spårvagnar främst i Stockholm men även Lund.

En spännande och utvecklande tid både för företaget och för enskilda medarbetare. Vi är glada att ha fått dela denna utmaning tillsammans med CAF. Under 2019 förvärvade CAF underhållsföretaget Euromaint Rail och vi överlämnande stafettpinnen för spårvagnsprojekten under hösten 2021. Vi ser fram emot nya samarbeten med Euromaint, a CAF Group Company.