VI HAR LÄRT OSS ATT VÅGA 
VINNA RELATIONEN LÅNGSIKTIGT ISTÄLLET

EXPERIENCE LEARNING

BEHIND
THE
SCENES

I mörkaste grottor, i -20 grader har vi skrattat, gråtit och kämpat. Men det var värt varje minut. 

Nu släpper vi årets spelupplevelse. Vi vågar lova att vår utbildning i kemiska arbetsmiljörisker, CHEMIS, kommer att dröja sig kvar i ditt minne. Länge.  Du vill inte missa denna.

EXPERIENCE LEARNING

LÖDNING
HANDS
ON

”If it smells like chicken you´re holding it wrong”. Vi ger våra kursdeltagare de bästa förutsättningarna till att fylla på i sina kunskapsdepåer. Lödning är ett gediget hantverk som kräver sin man eller kvinna.

MANAGEMENT

ABB X2
UPGRADE
TRAINING

Tack ABB AB för förtroendet och SJ AB för samarbetet och tack till våra resurser som deltagit. Vi fick uppgiften att leda och leverera hela utbildningsprogrammet för ABB X2 Upgrade under perioden 2016-2021.

SJX2000 är på många sätt ett fascinerande fordon med historia och har varit en spännande, utmanande och utvecklande resa. Vår insats innebar först och främst att leverera instruktörskurser och utbildningsdokumentation för de 21 uppgraderade fordonsystemen. Därtill har vi levererat kompetensstyrning till projektet och implementerat TrainManager som stödsystem och microlearning sk eQuests för projektets behov av säkerhetskompetens.

TOTAL SOLUTION

CAF TWINDEJ
2015 - 2021
NYA SPÅRVAGNAR

Sedan 2015 har vi varit CAF´s partner i Sverige och haft mellan 20-30 personer engagerande i test- och garantifaser av nya spårvagnar främst i Stockholm men även Lund.

En spännande och utvecklande tid både för företaget och för enskilda medarbetare. Vi är glada att ha fått dela denna utmaning tillsammans med CAF. Under 2019 förvärvade CAF underhållsföretaget Euromaint Rail och vi överlämnande stafettpinnen för spårvagnsprojekten under hösten 2021. Vi ser fram emot nya samarbeten med Euromaint, a CAF Group Company.