Utbildningspartner

Flexibilitet och skiftgångsanpassning

Vår målsättning är att samarbeta med våra kunder och anpassa genomförande till så lite produktionsbortfall som möjlighet. Det innebär att vi följer skiftgång, kan utbilda nattetid och kan antingen göra intensiva utbildningsprojekt eller utbilda på regelbunden basis.

Helhetslösning

Med tjänsten utbildningspartner kan vi fungera som kundens egen utbildningsavdelning. Vi tar ansvar för planering, koordinering, utförande och uppföljning av utbildningsaktiviteter inom säkerhet, teknik och kvalité. Vi utbildar främst i egen regi men även genom våra samarbetspartners. 

Repetitionsuppföljning och GAP-analys

Vi kan även erbjuda dokumentation av intyg och certifikat och administration av utbildningsaktiviteter i en utbildningsdatabas med repetitiv uppföljning.

Självförsörjande

Vi vill erbjuda hög standard och tillämpar kvalitetskrav och certifierar oss inom respektive verksamhetsområde. Vår tanke är att vara självförsörjande den utbildning som krävs för våra tjänster och detta erbjuder vi även våra kunder.

Palett med obligatoriska kurser

Utbudet är skräddarsytt för att erbjuda en totallösning kring obligatoriska, lagstadgade och branschspecifika utbildningar.

Pedagogik

Utbildningsenheten kännetecknar omväxlande och praktisk pedagogik för att åstadkomma resultatrik inlärning och skapa bekvämlighet i omsättande av kunskaper i verkligheten.


   oo    ooo      oo   oo      oo     oo   ID06 logo   oo      oo     

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.