Driftsättning och garanti

Vi kan ta del i alla aspekter i ett leveransprojekt av tåg eller automationssystem. Från start till slut.

Testning

Före trafikstart eller systemleverans genomför vi tester och inför ackreditering och typgodkännande rapporterar vi analyser och resultat till utvecklingsavdelning, produktion, kunder och myndigheter.

Garanti

Under övertagandefasen utför vi fältsupport och driftsättningsaktiviteter för att uppnå leveransgodkännande. Vi genomför dynamiska och statiska tester av system och dess funktionssamverkan gentemot fordonsägaren och sedan efterföljande garantiåtgärder.

Tillförlitlighet och tillgänglighet

Med uppnådd omfattande systemkunskap kan vi fortsätta supportera med felsökning och djupgående problemlösning. Vi gör mjukvaruanalyser och genom väldokumenterad rapportering till systemleverantörens ingenjörsavdelning bidrar vi till förbättringsåtgärder.

Underhåll

Efter ett leveransprojekt stöttar vi underhållsorganisationen med teknisk support, överför systemkunnande och utför korrigerande underhåll. Vi kan även ansvara för implementation av modifiering och upparbetning med våra egna mekaniker eller genom vårt nätverk.
Företaget har också en omfattande utbildningsverksamhet inom lagstadgade och branschkravreglerade utbildningar.


   oo    ooo      oo   oo      oo     oo   ID06 logo   oo      oo     

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.