Automation

Twindej är ett ägarlett kompetensföretag med närmare hundra anställda och som grundades år 2008 i Västerås av tvillingbröderna Tobias & Markus Dejeby. 

Med kreativitet, flexibilitet och tyngdpunkt inom tekniken har företaget sedan dess levererat kompetens genom tekniska tjänster, people management och utbildning. Vi är självförsörjande på utbildningar för egna tjänsteverksamheten och utbildar marknaden i behov av lagstadgad säkerhet, kravställd kvalitet och systemteknik tex järnvägsfordon. 

Lagandan och den identitet som vi byggt upp karaktäriseras av att vi vågar utmana och prova annorlunda och smarta lösningar för att åstadkomma medarbetarglädje och nya affärsmöjligheter.

Idag har vi ett väl fungerade koncept med digitaliserad utbildning och utveckling som vi gärna delar med oss av.

 


   oo    ooo      oo   oo   Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.   oo     oo   ID06 logo   oo      oo     

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.