Gasellutmärkelse i år igen - 2014

Förra året vann Twindej gaselltävlingen i Västmanlands län, vilket sporrade oss till att utvecklas ännu mer, i år fick vi ännu en utmärkelse.

Det som till en början kan verka vara en smal nisch kan efter ett tag leda till upptäckter om behov på andra arenor. Detta gäller för oss som nu spänt bågen och tagit sig an fler affärsområden än tekniska konsulttjänster för tågbranschen, där vi i flera år typtestat och driftsatt nya tåg innan de tas i trafik.

Vi har tre huvudsakliga affärsområden i dag, egentligen fem. Från spårfordon till automation och elkraft. Därutöver, en utbildningsenhet servar samtliga branschdelar med lagstadgade och obligatoriska kompetenser.

Vi har breddat oss med projektledning, ingenjörstjänster och helhetslösningar inom spårfordon, kraft- och automationssystem. Slutligen stöttar vi även flygsektorn med projektledning och dokumentation.

 

 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.