Årets Rekryterare 2013 - Guldstänk

Vi fick hedersutmärkelsen "Årets Rekryterare" under Guldstänksgalan som tog plats i konserthuset i Västerås den 13 mars. Organisationen Jobba i Västerås utser varje år en arbetsgivare som förtjänstfullt arbetat med strategisk kompetensförsörjning och på ett positivt sätt bidragit till att utveckla arbetsmarknaden i Västerås.

Motiveringen till förstaplatsen löd "genom att nyttja kompetens från flygbranschen till tåg och energi har vi vuxit, utvecklats och varit ett förstaval för stora teknikföretag i Västerås. Av de senaste 20 rekryteringarna kommer 50% från flyget och har tagit med sig 300 år av kompetens från flygbranschen. I en branschnisch med risk för rundgång visar vi nytänkande och lockar ny kompetens till Västerås samtidigt som antalet anställda ökat med 67%"

Vi är mycket glada att ha blivit uppmärksammade för vårt rekryteringsengagemang och vi tackar alla men särskilt våra medarbetare från flyget för deras insatser hos oss.

 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.