Elkraft - nytt affärsområde

Vi har lång erfarenhet av elkraft inom tågindustrin och har nu definerat ett nytt affärsområde för att stötta våra kunder med konstruktion, montage och idrifttagning.

Idrifttagning

Vi erbjuder provning och idrifttagning av kraftanläggningar med ställverk, transformatorer, reläskydd och övrig kringutrustning, på de flesta förekommande fabrikat på marknaden.

Twindejs idrifttagare har lång teknisk erfarenhet med en bredd som garanterar ett gott slutresultat. Erfarenheten och bredden gör att våra medarbetare är engagerade, kreativa och lösningsfokuserade.

Förutom idrifttagning av hela kraftanläggningar så startar vi även upp mindre maskiner (likriktare, frekvensomriktare mm), delar av maskiner eller hjälper till som teknisk support till andra team.

Våra konsulter har kunskap och erfarenhet av de flesta förekommande verktyg och program för idrifttagning inom el och mekanik.

Montage

Twindej utför även olika slag av elektriskt och mekaniskt montage och underhållsarbete på kraftanläggningar inom ett flertal områden. Våra åtaganden kan gälla kompletta transformatorstationer eller exempelvis enskilda ställverk, transformatorer mm.

Våra kunder återfinns inom olika slag av industrier, nätbolag och leverantörer av kraftutrustning. Omfattningen av våra åtaganden kan variera från kompletta projekt till att vi medverkar som underleverantör eller med resursuthyrning.

Oavsett typ av anläggning eller omfattning har vi inom Twindej en bred kompetens och stor erfarenhet av montageentreprenader samt av våra kunders anläggningar och verksamheter.

Elkonstruktion

Som konsultföretag för elkonstruktion följer vi de senaste standarderna och håller oss alltid uppdaterade om nya regler och förhållanden för att göra en lyckad elkonstruktion. Vi har arbetat inom elkraft- och tågindustrin och vet vad som krävs för dessa förhållanden så att det blir utfört på rätt sätt.

Elscheman ritar vi i bla E3, Elmaster eller Eplan, men vi har även erfarenhet från andra system. Vi tar även fram utskriftvänliga PDF kompendium för att göra det lättare för underhållspersonal att kunna hantera dessa.

Projektledare för verksamheten är Johnny Lindgren.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.