Tågtekniker

Om uppdraget

Avancerat underhåll och felsökning på systemutrustning på spårfordon.

Om tjänsten

Vi utökar vår organisation med erfarna och motiverade tågtekniker med mycket god förståelse för styr- och reglerteknik samt elektriska system med placering Västerås eller Stockholm för uppdrag i en framtidsbransch.

Tjänsten innebär att utföra kortare insatser eller längre uppdrag på olika projekt för fordonsleveranser eller ombyggnationer. Det kan vara allt från tester och driftsättning av nya fordonstyper eller felsökning och problemlösning för garanti och underhåll. Som tågtekniker kommer du att ansvara för teknisk utredning och rapportering i de system som uppdragsgivaren tillhandahåller. Arbetet kommer att innefatta mycket kundkontakt och teknisk problemlösning och ställer stora krav på initiativförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Resande ingår i tjänsten och skiftarbete kan förekomma. Tjänsten är säkerhetsklassad och vissa hälsokrav behöver uppfyllas.

Twindej är ett ungt väletablerat företag i tillväxt med verksamhet främst i Sverige men också runt om i världen. Vi tror på och arbetar för en hållbar transport- och energiutveckling i samhället.

Våra uppdragsgivare: ABB, Alstom, Bombardier, CAF, Euromaint, Faiveley, Icomera, Mantena, Stadler och många fler.

Kompetenskrav:

- Förståelse och tillämpning av elschema
- Kompetens inom el, styr- och reglerteknik
- Minst ett (3) års erfarenhet inom systemteknik och felsökning
- Förmåga att arbeta självständigt
- Ansvar och engagemang
- Körkort (minst Kategori B)
- Svenska i tal och skrift

Meriterande kompetenskrav:

- Förståelse och tillämpning av mjukvaruschema, tryckluftsschema mm
- Erfarenhet av fordonssystem eller fordonsunderhåll (tåg eller flyg)
- Erfarenhet av projektledning, projektplanering eller koordinering

Övrigt:

- Startdatum omgående
- Tjänsten är tillsvidare med provanställning om 6 månader
- Tjänsteställe är Västerås eller Stockholm
- Heltid

Skicka ditt CV till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om företaget

Twindej är ett teknikföretag som grundades 2008 av tvillingbröderna Dejeby. Med kreativitet, flexibilitet, helhetslösningar, projektledning och specialister inom driftsäkerhet och djupgående integrationsteknik erbjuder vi driftekonomiska tjänster inom elkraft, spårfordon och tekniska installationer samt certifierat underhåll. Inom den nordiska spårfordonsbranschen är vi marknadspositionerade som specialister och anlitas för de svåraste tekniska problemen.

Vi har omkring 100 anställda, har säte i Västerås, kontor i Stockholm, kontor i Sydney men våra medarbetare har i egenskap av utbildare, systemspecialister, projektledare, tekniker, montörer och elingenjörer genomfört projekt världen över.

Vi är självförsörjande på utbildningar inom lagstadgad säkerhet, branschkravställd kvalitet och fordonssystemteknik och erbjuder även dessa för marknaden. Vi har ett väl fungerande koncept med integrerad utbildning och utveckling i vardagen och har goda nyckeltal för hälsa, engagemang och trivsel.

www.twindej.se


   oo    ooo      oo   oo   Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.   oo     oo   ID06 logo   oo      oo     

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.