Kyltekniker

Om uppdraget

Certifierat underhåll av HVAC-utrustning på spårfordon.

Om tjänsten

Vi utökar vår organisation med en erfaren och motiverad kyltekniker med mycket god förståelse för systemteknik med placering Västerås eller Stockholm för uppdrag i en framtidsbransch.

Uppdraget kommer att bestå av att utföra årliga kontroller på HVAC-aggregat samt felsökning och reparationer. Som kyltekniker kommer du att ansvara för bokning av uppdrag, koordinering och planering samt rapportering direkt till teknikchefen.

Arbetet kommer att innefatta mycket kundkontakt och fältservice. Resande ingår i tjänsten.

Twindej är ett ungt väletablerat företag i tillväxt med verksamhet främst i Sverige men också runt om i världen. Vi tror på och arbetar för en hållbar transport- och energiutveckling i samhället.

Våra uppdragsgivare: ABB, Alstom, Bombardier, CAF, Euromaint, Faiveley, Icomera, Mantena, Stadler och många fler.

Kompetenskrav:

- Kylcertifikat (gärna Kategori 1)
- Minst ett (1) års erfarenhet av köldmediaarbete
- Erfarenhet av hårdlödning av kopparrör samt reparationer av kylaggregat
- Körkort (minst Kategori B)
- Svenska i tal och skrift

Meriterande kompetenskrav:

- Erfarenhet av installation, service och underhåll av kylsystem
- Erfarenhet av spårfordon och fordonssystem
- Kompetens inom el, ventilation, styr- och reglerteknik
- Förmåga att arbeta självständigt
- Ansvar och engagemang, per definition noggrann och strukturerad

Övrigt:

- Startdatum omgående
- Tjänsten är tillsvidare med provanställning om 6 månader
- Tjänsteställe är Västerås eller Stockholm
- Heltid

Skicka ditt CV till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om företaget

Twindej är ett teknikföretag som grundades 2008 av tvillingbröderna Dejeby. Med kreativitet, flexibilitet, helhetslösningar, projektledning och specialister inom driftsäkerhet och djupgående integrationsteknik erbjuder vi driftekonomiska tjänster inom elkraft, spårfordon och tekniska installationer samt certifierat underhåll. Inom den nordiska spårfordonsbranschen är vi marknadspositionerade som specialister och anlitas för de svåraste tekniska problemen.

Vi har omkring 80 anställda, har säte i Västerås, kontor i Stockholm, kontor i Sydney men våra medarbetare har i egenskap av utbildare, systemspecialister, projektledare, tekniker, montörer och elingenjörer genomfört projekt världen över.

Vi är självförsörjande på utbildningar inom lagstadgad säkerhet, branschkravställd kvalitet och fordonssystemteknik och erbjuder även dessa för marknaden. Vi har ett väl fungerande koncept med integrerad utbildning och utveckling i vardagen och har goda nyckeltal för hälsa, engagemang och trivsel.

www.twindej.se


   oo    ooo      oo   oo   Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.   oo     oo   ID06 logo   oo      oo     

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.