Jobba hos oss

Teknik, sport och film

Vi söker nya medarbetare till tåg- eller elkraftindustrin.

Gillar du dessutom att representera ett varumärke, gillar lite stil, lite sport och lagspel, du kanske gillar skådespeleri, utbildning, grafisk produktion, systemutveckling eller andra utmaningar så kommer vi gilla dig.

Förutom våra tekniska uppdrag hjälps vi åt med projekt som förgyller tillvaron och den bransch vi jobbar inom. Vi producerar eLearning-filmer, systemutvecklar verktyg för branschen, vi har ett fotbollslag i korpen, vi åker skidor, har en egen klädkollektion och utbildar bland annat på Yrkeshögskolan. 

Engagemang

Goda tekniska utvecklingsmöjligheter finns och du jobbar nära dina kollegor med driftsättning av fordonsleveranser, installation av system eller ombyggnationer där du ofta är involverad i hela kedjan från testning till garanti. Stora krav ställs på flexibilitet, ansvar, teamspirit och integritet.

Skicka gärna in din intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och presentera dig för oss. Vi uppdaterar löpande våra nya uppdrag och tjänster. Tack för visat intresse!

Lediga tjänster


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.