Köldmediatjänster

Kategori 1

Vi har erhållit företagscertifiering enligt köldmedieförordningens kategori 1, och erbjuder tjänster inom installation, underhåll och service samt omhändertagande av köldmedium och läckagekontroll på mobila kylanläggningar eller andra system med obegränsad fyllnadsmängd t ex tågfordon.

Fullservice och felsökning

Installation innebär att på plats sätta ihop ett köldmediesystem. Underhåll och service innebär reparation av läckor och alla åtgärder som innebär ett ingrepp i köldmediesystemet.

Fordonsflotta

Vi utför uppdrag enligt uppdragsgivarens fordons- och underhållsdokumentation samt lokala föreskrifter och vårt team bestående av certifierade arbetsledare och systemtekniker genomför köldmedieuppdrag på hela fordonsflottor.
Vi kan ta olika omfattande åtagande. Vi kan utföra underhållspunkter som kräver certifiering, vi kan ta helhetsansvar med eller utan materialförsörjning och vi kan stötta med jourtjänst och med kort inställelsetid göra insater.
Vi är certifierade av INCERT.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.