Idrifttagning

Vi erbjuder provning och idrifttagning av kraftanläggningar med ställverk, transformatorer, reläskydd och övrig kringutrustning, på de flesta förekommande fabrikat på marknaden.

Twindejs idrifttagare har lång teknisk erfarenhet med en bredd som garanterar ett gott slutresultat. Erfarenheten och bredden gör att våra medarbetare är engagerade, kreativa och lösningsfokuserade.

Förutom idrifttagning av hela kraftanläggningar så startar vi även upp mindre maskiner eller delar av maskiner som likriktare, frekvensomriktare och liknande eller hjälper till som teknisk support till andra team.

Våra konsulter har kunskap och erfarenhet av de flesta förekommande verktyg och program för idrifttagning inom el och mekanik.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.