Release ELVIS eLearning
(Elsäkerhet & Vistelse i Spår)

Äntligen release! Nordic Rail, Elmiamässan i Jönköping 6-8 oktober. Välkomna att besöka vår monter B06:88 och fira färdigställandet av projektet ELVIS.

Under senaste året har Twindej Experience projektteam arbetat hårt med pilotprojektet ELVIS. Det är en interaktiv repetitionsutbildning på de lagstadgade författningarna Elsäkerhet vid trafikplatser BVF922 samt Vistelse i Spår TDOK 2013:0289.

Vi har jobbat hårt, prövat olika vägar, lärt oss läxor och testat oss fram för att hitta den rätta pedagogiken, vikta rätt bland kunskapskraven samt fokuserat mycket på användarperspektivet. Hur ser det ut för teknikerna i den verkliga arbetsmiljön och hur kan vi skapa varaktigt säkerhetsmedvetande?

Resultatet blev en engagerande eLearning på ca 1 h, uppbyggd med blended and flexible learning som möter olika inlärningsstilar, håller ett varför-därför-fokus och genom att möta våra egna tillgänglighetsmål på internutbildningar kan vi erbjuda branschen en kostnadseffektiv lagstadgad säkerhetsutbildning som minskar produktionsbortfallet och ökar tillgängligheten för underhållsverkstaden eller konsultverksamheten.

Stort tack till projektteamet.

Stort tack också till Arlanda Express (Euromaint och A-Train) för tillgång till spårmiljö, Blackvreten Tågserviceanläggning.

Utmärkelse i Tillväxtligan

Utmärkelse i Tillväxtligan Västmanland Den 8 december hölls ett lunchevent och de tio snabbast växande företagen i Västmanland tillkännagavs. Det var ALMI Företagspartner som stod för arr

Read more

Team Sälen 2016

Team Sälen 2016Vi var femton motiverade medarbetare på en weekend i Lindvallen Sälen, för att bygga företagsidentitet, utveckla företaget, ha kul och ladda inför årets utmaningar.Ett av måle

Read more

Nordic Rail 2015

Nordic Rail 2015 Det har varit fantastiskt roliga och intensiva dagar på Elmiamässan den 6-8 oktober. Intressanta möten, samtal och dialoger. På onsdagen hade vi dukat upp montern för release av

Read more

Release ELVIS eLearning på Nordic Rail

Release ELVIS eLearning(Elsäkerhet & Vistelse i Spår) Äntligen release! Nordic Rail, Elmiamässan i Jönköping 6-8 oktober. Välkomna att besöka vår monter B06:88 och fira färdigställande

Read more

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.