Vi investerar i OX2 vindkraft

Twindej Experience har investerat i vindkraftsprojektet Bösjövarden som ligger i den norra delen av Mora kommun, Dalarnas län och byggs och driftas av OX2. Bösjövardens högsta punkt mäter 688 m över havet. 

Vindkraftsanläggningen kommer att bestå av 9 vindkraftverk med en totalhöjd om 150 m. Anläggningen beräknas producera 75 GWh per år.

Anläggande av vägar, kranplatser och fundament slutfördes under hösten 2013. Färdigställande av elnät och montering av vindkraftverk kommer att ske under sommar/höst 2014.

Vindkraft är det snabbaste växande kraftslaget i världen. För Twindejs ägare var teknikintresset, miljöansvaret och samtidigt möjligheten att investera i en bransch de själva är verksamma, avgörande.

 

 

 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.