Team of Warranty Technicians

Vi söker för kunds räkning ett team med erfarna och drivna garantitekniker med mycket god teknisk förståelse samt erfarenhet av spårfordonsteknik för arbete med felsökning av spårfordon i Stockholmsområdet och rapportering  till Warranty Manager.

Arbetsuppgifter

I din roll som garantitekniker kommer du arbeta tillsammans i en grupp i en spårfordonsdepå och rapportera till garantiansvarig och arbetsledare.

Arbetet innebär felsökning och reparation av fordonsfel multidisciplinerat med avhjälpande och förebyggande underhållsuppgifter samt modifieringsarbete. Vidare ställs krav på arbete i tvärdisciplin (mekanisk och elektrisk) miljö och skiftarbete förekommer.

Eftersom du kommer att arbeta både i team och självständigt i en intensiv och inom tidsramar ställs stora krav på flexibilitet och vi letar efter en person med driv och ideér och stort engagemang, ansvarskänsla och med ödmjukhet och anpassningsförmåga att hantera både stort och smått.

Bakgrund

Du har teknisk bakgrund med minst fem års erfarenhet inom järnvängsbranschen eller likande verksamhet. Du bör ha god kännedom om järnvägslagstiftning och genomgått utbildning till kvalificerad tekniker.

Du har ett noggrant, effektivt och ordningssamt arbetssätt. Du är social, har en hög servicekänsla och är affärsmässig i ditt sätt mot uppdragsgivare och medarbetare samtidigt som du är öppen för förändringar och för att lära dig nya saker. Du bidrar till den goda stämningen i gruppen och ser det som en möjlighet att arbeta i en liten och nära men växande organisation. Då du är verksam i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Krav på utbildning

- Kvalificerad antingen mekanisk eller elektrisk tekniker

Krav på erfarenhet

- 5 års min erfarenhet lämpligen i järnvägsbranschen 

Krav på kunskaper och färdigheter

- Engelska och svenska i tal och skrift (spanska är önskvärt)
- IT kunskaper (Microsoft Office, underhållsystem)
- Effektiv kommunikation, kunna kommunicera i ett multinationell och kulturellt skiftande organisation.
- Lagspelare, samarbetar och löser problem.
- Mycket organiserad med förmåga att prioritera egen arbetsbelastning. 

Ansökan

Ovanstående tjänst inleds som en provanställning och därefter finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka CV och meritförteckning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vid frågor var god kontakta Teamchef Jonny Wallmarö

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 076-000 35 06


 

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.