Installationstekniker

Om uppdraget

Ombyggnation och retrofit av X2000-uppgradering för Stadler Sweden.

Om tjänsten

Vi söker till vårt lag, en erfaren eller motiverad installationstekniker och en systemtekniker med mycket god förståelse för integrationsteknik med placering Stockholm, Västerås eller Göteborg för uppdrag i en framtidsbransch.

Gillar du dessutom att synas, gillar lite stil, lite sport eller lagspel, du kanske gillar skådespeleri eller skidresor eller andra utmaningar så kommer vi att gilla dig.

Förutom våra tekniska uppdrag hjälps vi åt med projekt som förgyller tillvaron och utvecklar den bransch vi jobbar inom. Vi producerar eLearning-filmer, vi har ett fotbollslag i Korpen, vi åker skidor årligen, har en egen klädkollektion, eget kaffe och utbildar på Yrkeshögskolan. För närvarande tar vi fram ett eget interaktivt serviceverktyg och planerar ett jubileumsevent.

Vi är ett ungt väletablerat företag i tillväxt med verksamhet främst i Norden men också runt om i världen. Vi arbetar för en hållbar transport- och energiutveckling i samhället.

Våra uppdragsgivare är ABB, Alstom, Bombardier, CAF, Euromaint, Icomera, Mantena, Midwaggon, SL, Stadler, Västtrafik och många fler.

Du kanske är mekaniker eller flygtekniker idag, eller arbetar som fordonstekniker,  eller elektriker men söker utveckling. Eller du kanske enbart har ett djupt tekniskt intresse och vill vidare. Vi rekryterar medarbetare med utvecklingspotential och rätt inställning och utvecklar internt.

Du jobbar nära dina kollegor med driftsättning av fordonsleveranser, installation av system eller ombyggnationer där du ofta är involverad i hela kedjan från testning till garantiperodens slut. Stora krav ställs på flexibilitet, ansvar, teamspirit och integritet men ger också ett varierande och upplevelserikt arbete.

Skicka CV till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om företaget

Twindej är ett teknikföretag som grundades 2008 av tvillingbröderna Dejeby. Med kreativitet, flexibilitet, helhetslösningar, projektledning och specialister inom driftsäkerhet och djupgående integrationsteknik erbjuder vi driftekonomiska tjänster inom elkraft, spårfordon och tekniska installationer samt underhåll. Inom den nordiska spårfordonsbranschen är vi marknadspositionerade som specialister och anlitas för de svåraste tekniska problemen.

Vi har omkring 50 anställda, har säte i Västerås, kontor i Stockholm men våra medarbetare har i egenskap av utbildare, systemspecialister, projektledare, tekniker, montörer och elingenjörer genomfört projekt världen över.

Vi är självförsörjande på utbildningar inom lagstadgad säkerhet, branschkravställd kvalitet och fordonssystemteknik och erbjuder även dessa för marknaden. Vi har ett väl fungerande koncept med integrerad utbildning och utveckling i vardagen och har goda nyckeltal för hälsa, engagemang och trivsel.

www.twindej.se

Lediga tjänster


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.