Elkraftsingenjör

Vi söker erfarna elkraftingenjörer till vårt kontor i Västerås.

Vi är ett ungt väletablerat företag i tillväxt, med verksamhet främst i Norden men också runt om i världen.

Konsultverksamheten är bred, omväxlande och goda tekniska utvecklingsmöjligheter finns. Du får arbeta med avancerad teknik ute hos våra kunder exempelvis arbeta med kransystem eller högspänningsanläggningar.

Våra uppdrag innefattar hela eller delar av kedjan förstudie - tekniskt offertunderlag - systemkonstruktion - detaljkonstruktion - verifiering - driftsättning. Våra uppdragsgivare varierar från systemleverantörer, tillverkande industri till slutanvändare. Stora krav ställs på flexibilitet, ansvar, teamspirit och integritet.

Arbetsuppgifter

I din roll som elkraftsingenjör på Twindej, finns möjligheter beroende på din bakgrund och tidigare erfarenhet att specialisera sig inom något av följande områden:

Konstruktion - elkraft

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av framtagning av konstruktionsunderlag, vilket innefattar förstudier, specifikationer, kretsscheman, apparatlistor, kabeltabeller, förbindningstabeller mm, för industriella elkraftsanläggningar.

Automation - styrsystem och HMI

Automation av industriella anläggningar, konstruktion av såväl hårdvara som mjukvara. Förstudier, implementering, specifikationer och konstruktion, testning, idrifttagning och dokumentation.

Teknisk projektledning - elkraft och styrsystem

Delta i och leda tekniska projekt inom anläggningskonstruktion för industriella elkraftsanläggningar.

Bakgrund

Du är en elkraftsingenjör med flera års erfarenhet och kompetens i E3, Elmaster eller Eplan, även erfarenhet från andra system är intressanta. Du besitter kunskaper inom konstruktion och/eller dimensionering av t ex kontrollutrustningsskåp, ställverk, frekvensomriktare, elmotorer eller processinstrumentering.

Erfarenhet av processer, såväl konstruktionsprocesser som branschspecifik kunskap, t ex energi, järnväg, tillverkande industri, life science och livsmedel är meriterande. Då vi ofta håller i hela åtaganden är även ett kunnande i automation och PLC-programmering värdefullt. Räkna med utvecklande uppdrag i högt tempo.

Du har ett noggrant, effektivt och ordningssamt arbetssätt. Du är social, har en hög servicekänsla och är affärsmässig i ditt sätt mot kunder och medarbetare samtidigt som du är öppen för förändringar och för att lära dig nya saker. Du bidrar till den goda stämningen i gruppen och ser det som en möjlighet att arbeta i en liten och nära men växande organisation. Då du är verksam i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Krav på utbildning

- Högskoleexamen inom elkraft

Krav på erfarenhet

- Du har några års arbetslivserfarenhet från service, idrifttagning, anläggningskonstruktion eller högspänningsanläggningar

Krav på kunskaper och färdigheter

- Teamspirit, noggrannhet, integritet och engagemang
- Diagnostik- och mjukvaruverktyg
- Mycket god analytisk förmåga
- E3, Elmaster eller Eplan eller motsvarande system
- Microsoft Office, MS Projects
- Svenska och engelska, mycket goda kunskaper i tal och skrift

Ansökan

Ovanstående tjänst inleds som en provanställning och därefter finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka CV och meritförteckning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vid frågor var god kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


 

Twindej AB, Hamngränd 6, 721 30 Västerås, Vxl Tel. +46 21 444 00 44, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.